2. 8. 2012

Několik rad jak mít oblíbený blog

JAK SE DOSTANETE DO BLOGOVÉHO SVĚTA

Založíte si blog a rázem jste v tom blogerském světě mezi mladými slečnami ,které se snaží, aby jejich blog byl ten nejlepší. Jenže je v tom háček, všechno má svůj čas a právě slovo Čas je na blogu nejduležitější.
Hned po založení nemůže být váš blog zásadně nejlepší a uznávaný a nejde abyste měli denně 1000 návštěvníků.

BLOGY V ČR A VE SVĚTĚ

Jde o to,že v České republice není tolik kvalitních blogů a tudíž i blogový svět je na menší úrovni než třeba v Norsku, kde mají norské blogerky několika tisícové návštěvy za den.

Hezký a slavný blog si musí každá blogerka utvořit sama podle své fantazie, samozřejmě by měla dodržovat i pár základních pravidel a vyvarovat se těm horším věcem jako je např. přehnané barvy(růžová), sprosté a nudné články (své nálady), nesmyslný obsah (celebrity, pixelky, smajlíci atd.)

Je pravda,že na těchto blogách snad začínala každá mladá blogerka co si blog založila. Ale čas se mění a je na čase, aby blogerky,které chtějí mít hezký blog začali trochu přemýšlet hlavou a zamysleli se nadtím, co by se jejich čtenářům mohlo líbit.

TO NEPSAT!

Myslíte si,že čtenář bude mít náladu číst jak jste dneska měli špatnou náladu, nebo že vlastně vás vůbec nebaví psát? Proč jste si tedy zakládali blog? Tyto témata byste neměli v žádném případě používat!!!

ZAUJMUTÍ 

Pokud čtenář přijde na vaší stránku, měla by ho hned v úvodu něčím zaujmout. Ať už názvem, nebo uspořádáním a nebo právě články ,které píšete. Určitě pak zanechá i nějaký pěkný komentář, který  vás určitě velice potěší a budete mít další chuť psát, protože budete vědět, že si to zase někdo přečte a zanechá ten pěkný komentář.

STYL ČLÁNKŮ

Články by určitě neměli být dlouhé a ani moc složité. Stačí kratší holé věty, které zaujmou. Myslím si, že čím míň textu, ale za to takového, aby měl hlavu a patu a bylo tam vše důležité je lepší, než když bude dlouhý a nebude mít hlavu a patu.

Pokud se článek obohatí několika obrázky, nebo videem, stoupne v kvalitě a zajímavosti. Já osobně si přečtu článek když má obrázky a krátký text.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju moc za komentář, PAC a PUSU :-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...