17. 9. 2012

Zahraniční blogerky

Přišlo mi vhodné se s vámi podělit o to jaké zahraniční blogy navštěvuji, není jich moc, ale také není jeden. Mám jen jednu blogerku a to TCMN, ke které chodím každý den. K těm ostatním třeba 3x do týdne.

1. ThereseMargaretteNelson (www.tcmn.blogg.no

Je to mladá slečna, která ještě studuje a pochází z Norska. Je jí 18 let. Její velku vášní je fotografování ať už třeba ponožek, nebo čehokoliv na co si mlžete vzpomenout. To je k vidění i na její webové stránce.
Její články nejsou zas tak obsáhlé jako třeba články jiných blogerek, velkou část tvoří fotky hlavně její osoby.
Tuto slečnu sleduji skoro rok a stále se k ní chci vracet, pokaždé když k ní přijdu, má nový článek a to mě velice baví. Je to moje nejoblíbenější zahraniční blogerka.



2. Isabelle (http://werun.se/isabelles/)

Slečna, která už do školy podle mého souzení nechodí, nebo se to alespoň nezobrazuje na její stránce. Isabell má jednu velmi silnou věc, kvůli které je podle mě výrazná, to je její make-up. Všimněte si,že ona se dost výrazně maluje, někomu se to třeba líbí a někomu ne. Mě se to například celkem i líbí, hlavně má hezkou postavu.



3. Lene Orvik (http://leneorvik.no/)

Tato mladá slečna už pracuje a užívá si plnými doušky svůj život. Z jejího webu je poznat,že žije více méně v přepychu a nemá nouzi o peníze. Ne že by se mi to nelíbilo,ale nic se nemá přehánět. Mám jí ráda,ale ne tak jako třeba isabel


A jaké jsou vaše oblíbené zahraniční blogerky?

2 komentáře:

  1. já teda žádné oblíbené zahraniční blogerky nemám,raději mám české,třeba acupofstyle.com,ale jak jsem si všimla tak hodně slavných českých blogerek na svém blogu/blogspotu už stejně píše anglicky :)
    PS:Nechceš spřátelit?

    OdpovědětVymazat
  2. thank you so much for the mail. you make me really happy....
    fran

    www.showroomdegarde.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za komentář, PAC a PUSU :-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...